Commercial

Tuesday, June 2, 2009

Percubaan Pertama


Salam

Percubaan pertama, huhu cam tajuk album Aizat AF plak
yeah selepas 2-3 kali terkial-kial nak buat account
akhirnya dapat jugak

selama ni baca blog orng ja, so skang time aku plak bkak blog sendiri
pape latest pasal aku, bleh la aku update kat cini

awat Black Antz Castle???
sbb aku asal dari Kota Sarang Semut, Alor Staq,
jd sesuai sangat la unsur "Antz" dgan "Castle" tuh
lg satu sbb adik aku dah pakai nama red antz
dia semut merah,aku semut hitam la plak hahaha
adik aku lg 2 orng nak pakai nama apa plak
lantak p kat lepa la

-Firdaus-

3 comments:

Alia said...

welcome to the club bro!!
haha..
aku br nk tnya asal black antz castle..
haha..
lupa lak ko dr kota itu..
jgn lupa jdk follower!!!

dR.pQa said...
This comment has been removed by the author.
dR.pQa said...

bgos!!
makin maju.
pink antz buleh.??
feminin sket.
haha

Post a Comment